Банк «Преміум» визнаний «Кращим підприємством 2015 року»

Національний Рейтинг якості товарів і послуг, за результатами ранжирування повного переліку суб'єктів господарської діяльності України, згідно з фінансово-економічними показниками, присвоїв банку «Преміум» почесне звання «Краще підприємство України 2015 року» і нагородив його «Зіркою якості». Про це повідомляється на офіційному сайті Нацрейтінга.

Згідно з опублікованою інформацією, звання «Краще підприємство країни" присвоюється за «незмінно високу якість і досягнення переваги в бізнесі серед підприємств, що працюють в Україні».

«Метою рейтингу є: визначити і показати суспільству справжніх лідерів у сфері виробництва високоякісних вітчизняних товарів і фінансових послуг на території України, сприяти суспільному визнанню таких підприємств, — йдеться на сайті Нацрейтінга. — Рейтинг складається на базі офіційних даних Державних статистичних органів України, і виключає вплив людського фактора в ухваленні рішення».

Відзначимо, що співорганізатором Національного Рейтингу якості товарів і послуг «Зірка Якості» є Комітет Економічного Розвитку і Колегія З'їздів

«Це два всесвітньо відомі, незалежні бізнес-об'єднання і дослідницькі організації, що працюють в громадських інтересах., Які надають глибоко вивчені аналізи і обгрунтовані рішення найбільш актуальних на сьогоднішній день питань», — підкреслюють організатори Нацрейтингу.

admin