Beyond Broke — чудовий проект на ринку online-банкінгу, який не має аналогів у всьому світі

Завдяки 3 рокам спроб та помилок, 60 працівникам, що працювали над проектом в різний час, мільйонним інвестиціям та незламну віру в проект, нарешті команда Beyond Broke випустила в реліз свою роботу під керівництвом Дмитра Софини (CEO Beyond Broke). 

Вітчизняна команда розробила для всього розвинутого світового on-line рітейлу, за допомогою тільки банківської карти,  функцію миттєвої покупки в кредит товарів та послуг.   
З сервісом Beyond Broke тепер клієнтам майже всіх інтернет-магазинів доступна функція миттєвої покупки в кредит, при цьому тільки швидкість та прозорість оформлення, без “традиційної” кредитної волокіти та “годинних” телефонних розмов з банком. 

Разом з Андрієм Головченко (CEO Kaznachey), на базі платіжної системи “Kaznachey” (kaznachey.ua — партнери, що здійснюють операції з банківськими картками при купівлі товарів та послуг в Інтернеті в 52 країнах світу), додали функцію оплати “в розсрочку”.

Інтеграція на рівні платіжної системи, а саме корзини, робить це рішення ще більш привабливим як для банків-партнерів, так і для інтернет-магазинів саме через простоту цього рішення.   
Це могло б здатися неймовірним, але з Beyond Broke в виграші всі: клієнт, магазин, банки та платіжні системи. 

Справа в тому, що коли клієнт переходить на посадкову сторінку beyondbroke.com.ua та вводить свої персональні дані, для замовлення товару або послуги, ми передаємо запит по протоколам API на всі банки-партнери, а вони одразу ж повідомляють клієнту доступний ліміт на карті та можливий кредит. 

Якщо ж жоден з банків не надав миттєвий кредит по тій чи іншій причині, то сервіс запропонує ще 2 варіанти.
Один з яких —  замовлення кур’єром картки вже з встановленим лімітом (по такій системі працює Альфа банк).
В іншому варіанті, клієнту буде запропоновано фінансову компанію, яка миттєво надасть кредит, але відповідно під великий відсоток. 
 
В той час, коли банки борються за Вас, разом з Beyond Broke Ви вже купуєте!

Основним інвестором та партнером, який і став надхненником даного рішення є відомий в правових кругах управляючий міжнародної компанії Magnuson Антон Присяжнюк. 


Вже зараз Ви можете протестувати це ІТ-рішення на українському сайті компаніі. Також доступна можливість підключитись до сервісу для банківських установ та великого рітейлу, та радувати своїх клієнтів новими можливостями.

Команда Beyond Broke сподівається, що випущений на весні 2016 року реліз пройде вдало, та  вона зможе розпочати свою діяльність і в інших країнах світу. 

admin