Голосування за кращий Автомобіль року 2016 розпочалося!

Голосування за кращий Автомобіль року  2016 розпочалося! Проголосувати …

Найпрестижніша автомобільна премія року стартувала! З перших днів грудня місяця розпочалося голосування в рамках 15-ї Всеукраїнської Премії «Автомобіль року 2016».

Кожен українець, який вважає себе автомобільним експертом, зможе висловити свою думку в виборі кращого автомобіля року проголосувавши на autoroku.ua. Для цього з 30 листопада 2015 року до 20 січня 2016 року він може увійти на сайт  autoroku.ua чи придбати журнал «Автоцентр», ознайомитись з 44 автомобілями, які претендують на головне звання країни та віддати свій голос за уподобане авто. На сайті також розміщені мультимедійні презентації автомобілів-учасників. Розширені фотогалереї, тест-драйви, статті та відео допоможуть у виборі переможців.

Цього року премія «Автомобіль року в Україні» проходить у п`ятнадцятий раз. Зважаючи на неймовірну популярність кросоверів, які заполонили наші дороги та беруть участь у нинішній автоподії, у «Автомобілі року в Україні 2016» вперше за історію акції визначаються два головні переможці – «Авто року» та «Кросовер року». Окрім того, збереглись і традиційні для акції номінації – «Співвідношення ціна-якість» та «Дизайн». Автоексперти також мають обрати кращий автомобіль у своєму класі. А таких цьогоріч 11!

Втім, копітка праця авто експертів буде винагороджена. Організатори потурбувались про заохочення тим читачам, які повністю заповнять анкету для голосування. Серед тих, хто проголосує  в рамках акції «Автомобіль року в Україні 2016», будуть розіграні цінні подарунки. Причому у ювілейному, 15-му конкурсі їх набагато більше, ніж завжди.

ак, головним призом для наших читачів-автоекспертів традиційно стане автомобіль. Це новинка українського ринку Zotуe Z100 від компанії «Богдан-Автотрейд». Переможець стане одним з перших власників цього авто в нашій країні!
Інші заохочення також цінні та бажані для багатьох. Насамперед, це можливість безкоштовно відвідати Гран-прі Formula 1  в Угорщині від агенції «За сім морів». Для тих, хто надає перевагу пляжному відпочинку, буде розіграно сертифікат у 20 000 грн на відпочинок від TUI. Комусь пощастить виграти один з двох комплектів шин NOKIAN TYPES, двоє учасників безкоштовно встановлять на своє авто ГБО IV покоління ZenitPro. Восьмеро автоекспертів отримають можливість нанести на своє авто захисну плівку AutoProTech, четверо виграють пальне Mustang від WOG та троє отримають нову модель mini-мийки  Kerher.

Проголосуйте вже зараз!

Організатор акції – ТОВ «АВТОМЕДІАГРУП» /Медіагрупа «Автоцентр»

За участю Клубу автомобільних журналістів України

За підтримки Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів і дилерів, Асоціації «Укравтопром», Транспортної академії України та Федерації роботодавців автомобільної галузі України.

admin