«Заяви про свій бізнес» проекту Unlimit Ukraine

Не можливо було оминути увагою такі молоді та перспективні українські бренди, як Pack&Go  – ланч-беги для офісу та подорожей, натуральна косметика від PeNa та дитячі меблі дизайнерського бюро Home Little, які нас здивували та надихнули.
Ми хотіли би поділитися їхніми історіями успіху і з вами.

Детальніше про переможців:

Pack&Go
З приходом весни та настанням теплої погоди, ми всі намагаємося вириватися із задушливих офісних приміщень та при можливості проводити більше часу на відкритому повітрі, послухати спів пташок та просто перепочити від бурхливого ритму робочого дня.
А значить обідні перерви ми можемо проводити  на свіжому повітрі, наприклад, в парку на галявинці.
Саме тому якраз стане у нагоді ланч бег від ТМ Pack&Go, куди так зручно складати улюблену їжу і потім насолоджуватися смачним домашнім обідом у будь-якому зручному місці.  
В школі, в офісі, в спортивному залі Pack&Go стане незамінним помічником для вас та членів вашої родини.
Pack&Go – це стильний, а головне — функціональний аксесуар, який неодмінно має з’явитися у вашому вжитку.

PeNa
Натуральна косметика ручної роботи, що виготовляється виключно з компонентів природнього походження, наразі зайняла лідируючі позиції на ринку країни та отримала довіру найвибагливіших клієнтів.
Наталя (одна з власниць бренду) є технологом за освітою, тому добре знається на тому, які компоненти є найкращими і як правильно їх поєднувати, щоб отримати безпечну та корисну продукцію.
Наразі косметика PeNa виготовляється в лабораторному реакторі з вбудованим гомогенізатором, який оптимізує якість продукції шляхом розбивання компонентів на дрібні часточки, які краще проникають в епідерміс та насичують шкіру всіма необхідними мікроелементами.
Завітавши в гості до шоу-руму PeNa-shop, ви на власні очі зможете побачити процес виготовлення цієї надзвичайної, натуральної та корисної косметики!

Home Little
Українське дизайн-бюро Home Little виготовляє дитячі меблі, які є неймовірно гарними на вигляд та в той же час максимально функціональними.
Команда Home Little допоможе створити справжню казку в кімнаті вашої дитини. Всі колекції меблів Home Little створюються у відповідності до європейських стандартів з використанням екологічно-чистих матеріалів. 
Якщо ви ще не впевнені, що саме ви би хотіли бачити в кімнаті вашого малюка, креативна команда Home Little допоможе вам визначитися зі стилем та планом розташування меблів.
Побачивши цю красу хоча б раз на власні очі, неможливо не закохатися в неї!

Щоразу знайомлячись з новими учасниками проекту, ми надихаємося та захоплюємося тим, які талановиті та креативні молоді підприємці створюють неймовірно гарні речі, які впевнено конкурують з іноземними аналогами.
Наша країна має величезний потенціал, основним ресурсом якого є ви – молоді натхненні компанії, і тому проект Unlimit Ukraine створений саме для вас!

admin